علائم ابتلا به "هپاتيت حاد" را بشناسيد



 






  • علائم ابتلا به "هپاتيت حاد" را بشناسيد
    آفتاب‌‌نيوز :

    دکتر سيد مويد علويان با اشاره به برخي از علائم بيماري هپاتيت، اظهار کرد: اکثر بيماران مبتلا به هپاتيت ويروسي، علامتي مبني بر وجود بيماري ندارند و بيماري آنها با انجام آزمايش‌هاي روتين مشخص مي‌شود. البته بايد توجه کرد که در برخي از بيماران هپاتيت نيز علائم حاد بيماري ديده مي‌شود. بر اين اساس به دنبال تماس با ويروس مولد بيماري هپاتيت و پس از طي دوره‌اي که از هفته‌ها تا ماه‌ها متغير است و «دوره کمون» يا «دوره نهفته» بيماري گفته مي‌شود، علائم حاد ابتلا به هپاتيت ويروسي ظاهر مي‌شوند.


    وي با بيان اينکه بايد توجه کرد که علائم و نشانه‌هاي بيماري‌هاي کبدي کاملا متغير است، افزود: علائم ابتلا به اين بيماري از يک حالت سرماخوردگي و شبه آنفلوانزا، بي‌اشتهايي، ضعف و بي‌حالي، احساس کسالت و تيره شدن ادرار و کم رنگ شدن مدفوع، خارش و سردرد تا حالت يرقان شديد، متغير است. به اين حالت «هپاتيت حاد» گفته مي‌شود.


    علائم ابتلا به


    علويان با بيان اينکه اين علائم خاص يک هپاتيت نبوده و در همه انواع هپاتيت ديده مي‌شود، افزود: در 95 درصد موارد بيماري هپاتيت حاد، علائم بيماري به صورت خود به خودي و حتي بدون درمان در مدت چهار تا شش هفته برطرف مي‌شوند و ويروس نيز از بدن دفع مي‌شود.


    وي تاکيد کرد: در پنج درصد موارد ابتلا به ويروس هپاتيت «بي»، ويروس عامل بيماري در بدن فرد مبتلا، باقي مانده و حالت ناقل ايجاد مي‌شود. تغيير رنگ پوست و چشم‌ها به زردي (يرقان)، پررنگي ادرار (تيره شدن ادرار)، بي‌رنگ شدن مدفوع، سفيد شدن رنگ مدفوع، تهوع، استفراغ، بي‌اشتهايي، خارش بدن، خستگي، بي‌حالي و کاهش توانايي در انجام فعاليت‌هاي روزانه از جمله نشانه‌ها و علايم اين بيماري است.


    علويان با بيان اينکه ابتلا به بيماري هپاتيت، با مرگ برابر نيست، گفت: با توجه به شدت بيماري و نوع هپاتيت، سير بيماري متفاوت است. به عنوان مثال خوشبختانه هپاتيت A مرگ‌ومير بسيار کمي دارد و پس از بهبودي نيز هيچ گونه عارضه‌اي بر جا نمي‌گذارد. در مورد هپاتيت B نيز در اکثر موارد بيمار بهبود مي‌يابد و در پنج درصد بيماران، ويروس در بدن آنها باقي مانده و احتمالا با تکثير خود براي بيمار مشکلاتي را در آينده ايجاد مي‌کند. البته هپاتيت C نيز در مدت زمان طولاني مثلا 20 تا 35 سال مي‌تواند منجر به نارسايي کبد شود.







مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

املاک ترکیه Mike nd98 گروه شرکت های جهانبان طراحی سایت-فروشگاه اینترنتی-طراحی اپلیکیشن-نرم افزار ارتباط با مشتری BTS & BP ژنراتور ۱۰۰۰KVA تیپ موتور HCI634J علم و فن آوری سايت وکيل دلسوز